1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

Guus Jansen in Oranje

23-1-2024
Nieuwsafbeelding
Heren 1-speler Guus Jansen heeft afgelopen maandag zijn debuut gemaakt voor het Nederlands Elftal. Het Nederlands elftal bevindt zich momenteel op een trainingsstage in Zuid-Afrika, daarmee is direct ook de tegenstander van Oranje genoemd.

Guus Jansen, die in december nog actief was op het WK onder 21 in Maleisiƫ, waar hij met Jong Oranje de 5e plek veroverde, had al twee keer eerder mogen ruiken aan het grote Oranje, maar een debuut bleef tot tweemaal toe uit. Toen eind december het belletje kwam van bondscoach Delmee met de vraag of hij mee wilde naar Zuid-Afrika en hij aangaf dat Jansen niet alleen zou gaan meetrainen, was het op maandag 22 januari dan eindelijk zover. Tegen Zuid-Afrika maakte Jansen zijn eerste minuten in het Nederlands Elftal.

De Oranje mannen vervolgen hun trainingsstage in Zuid-Afrika tot 30 januari, waarna de ploeg zal afreizen naar India voor een aantal Pro-League wedstrijden tegen AustraliĆ«, Ierland, Spanje en gastland India. De mannen uit Rotterdam zijn goed vertegenwoordigd, want maar liefst 6 spelers van Oranje spelen ook in het groen-wit. 

Wij wensen deze jongens veel succes toe in Zuid-Afrika & India.



Op de foto v.l.n.r.: Derk Meijer, Tjep Hoedemakers, Guus Jansen, Steijn van Heijningen, Justen Blok, Thijs van Dam.

Reacties

Tijs van der Wielen
👏🏻👏🏻👏🏻

Reageer op het nieuws



Voorwaarden & disclaimer